O MJF θα ζητήσει απαντήσεις από τον Swerve Strickland

Source Credit: All Elite Wrestling

O Swerve Strickland έρχεται επιτέλους πρόσωπο με πρόσωπο με τον MJF στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite (20 Δεκεμβρίου).

Ο MJF θα επιδιώξει να μιλήσει με τον Swerve Strickland αφού βρήκε μία μάσκα έξω από τα αποδυτήριά του και έχοντας την υποψία ότι είναι ο Devil.

Ο MJF θα του πει πως δεν είναι στο επίπεδό του και χωρίς το theme song του θα έχασε όσο star power έχει αυτήν την στιγμή.

Επίσης μοιράστηκε το κοινό του παρελθόν στα ανεξάρτητα σόου όπου συνήθιζαν να ταξιδεύουν παρέα, όπου ο Strickland απάντησε πως χρησιμοποιούσε τον MJF σαν σοφέρ.

Ο Strickland θα αρνηθεί πως είναι ο Devil όμως θα υποσχεθεί στον MJF πως άμα συνεχίσει να επιδεικνύει τον τίτλο του μπροστά του τότε θα του δείξει την κόλαση.

Την ώρα που και τα υπόλοιπα μέλη της Mogul Embassy θα κάνουν την παρουσία τους αισθητή, ο Samoa Joe θα τους συντροφεύσει για να απομακρύνει τον MJF.

Επίσης στο show, ο Strickland θα κερδίσει τον RUSH για να προκριθεί στον ημιτελικό του AEW Continental Classic που θα αντιμετωπίσει σε ένα triple threat τους Jon Moxley και Jay White αφού ο White θα κερδίσει τον Moxley και οι τρεις τους θα τερματίσουν στην κορυφή με 12 πόντους.

Previous
Previous

Επιβεβαιώνεται πως ο Kenny Omega είναι εκτός επ’αόριστον

Next
Next

O MJF αποδέχεται μυστηριώδη πρόκληση για τίτλους