O Logan Paul στοχεύει τον Rey Mysterio

Source Credit: TNT Sports, Misfits Boxing

O Logan Paul αγωνίστηκε σε έναν boxing αγώνα στο co. Main Event του Misfits & DAZN: Series X αντιμετωπίζοντας τον Dillon Danis.

Ο Paul πήρε μία πολύ εύκολη νίκη καθώς ο αντίπαλός του δεν προσπαθούσε να παλέψει με τους κανόνες του μποξ αλλά αυτούς του MMA καθώς προσπάθησε να τον ρίξει με ένα Guillitine.

Μετά την νίκη του, ο Logan Paul πήρε το μικρόφωνο και είπε πως το μποξ είναι το χόμπι του και θέλει να εστιάσει στην καριέρα του στο WWE.

Δεν θα ήθελε τίποτα περισσότερο από το να κερδίσει και πάλι τον Rey Mysterio και αυτήν την φορά να το κάνει για τον US τίτλο μιας και πιστεύει πως στα χέρια του θα αναδειχθεί και πάλι.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε θα κάνει την επιστροφή του στο WWE και ανυπομονούμε να τον δούμε στο SmackDown.

Από την άλλη, οι LWO έχουν ξεκινήσει μία κόντρα με τον Bobby Lashley και τους Street Profits οπότε δεν ξέρω που μπορεί να χωρέσει ο Paul σε αυτό ενώ παράλληλα έχουμε δει τον Santos Escobar να είναι κοντά στο να ‘γυρίσει’ εναντίον του μέντορά του Rey Mysterio.

Θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψή σας για τον Logan Paul και τι μπορεί να καταφέρει με τον United States τίτλο άμα καταφέρει να τον κερδίσει.

Previous
Previous

Αστέρας του WWE δεν θα επιστρέψει ξανά στο ρινγκ

Next
Next

Το WWE 'απέρριψε' τον CM Punk