Forbidden Door, το κοινό Pay-Per-View των AEW και NJPW

AEW - NJPW

Source Credit: AEW/NJPW

Η μεγάλη ανακοίνωση του προέδρου του AEW, Tony Khan, ανακοινώθηκε πως είναι ένα μεγάλο event με τίτλο ‘Forbidden Door’.

Το σόου θα το διοργανώσουν από κοινού AEW και NJPW, και θα πάρει μέρος στις 26 Ιουνίου 2022 στο Σικάγο, στην United Center Arena.

Ενώ ο Tony Khan παρουσιάστηκε από τον Tony Schiavone ως εκείνος που θα έκανε μια ανακοίνωση, ο Khan έφερε στη συνέχεια τον Πρόεδρο του New Japan Pro Wrestling, Takami Ohbari, ο οποίος τον συνάντησε στη σκηνή.

Ωστόσο, και οι δύο τους διακόπηκαν στην οθόνη από τον Adam Cole, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αν κάποιος έπρεπε να κάνει μια τεράστια ανακοίνωση όπως αυτή, θα έπρεπε να είναι αυτός.

H ανακοίνωση ότι δύο από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της επαγγελματικής πάλης συνεργάζονταν για το pay-per-view δεν ήταν η μόνη ανακοίνωσή του, έτσι ο Cole πρόσθεσε ότι σε έναν προκριματικό αγώνα του Owen Hart Tournament στο AEW Rampage αυτής της εβδομάδας θα είναι ο Adam Cole εναντίον του Ishii.

Ο Adam Cole είπε τότε ότι υπήρχε ένας πολύ ιδιαίτερος φίλος που ήθελε να βγει εκεί τώρα και να πει ένα γεια με την μουσική του Jay White να ξεκινάει να παίζει καθώς πλησίασε τον Khan και τον Ohbari στη σκηνή και πήρε το μικρόφωνο.

Ο White είπε ότι ήταν πολύ σωστό που θα ήταν εκεί για την ανακοίνωση, καθώς την τελευταία φορά που το NJPW πραγματοποίησε μια κοινή εκδήλωση όπως αυτή, ο Jay White ξεπούλησε μόνος του το Madison Square Garden και συνέχισε λέγοντας ότι δεν ήταν μια ανακοίνωση για το NJPW ή το AEW αλλά αφορούσε το Undisputed Elite και την Bullet Club επειδή είναι ακόμα η εποχή τους.

Previous
Previous

Τα ματς που ανακοινώθηκαν για το Rampage με συμμετοχή NJPW

Next
Next

Η ήττα του Finn Balor για τον US τίτλο στο WWE RAW