Ο πραγματικός λόγος για το περίεργο τέλος του AEW Dynamite

Satnam Singh

Το χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite τελείωσε με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς ο Samoe Joe κέρδισε τον Minoru Suzuki για να γίνει για πρώτη φορά ROH Television Champion. Το πρόβλημα με τους οπαδούς του σόου ήρθε μετά το ματς όπου ο πρώην μπασκετμπολίστας Satnam Singh επιτέθηκε στον Joe κλείνοντας έτσι το σόου.

Όπως πολλοί μπορεί να φαντάζονται, αυτό έρχεται σαν αποτέλεσμα της συμφωνίας του AEW με τηλεοπτικά δικαιώματα στην Ινδία, από όπου είναι και ο Singh, σύμφωνα με το Wrestling Observer.

Σύμφωνα με την αναφορά τους, το AEW προβάλλεται σε ένα κανάλι που έχει τα δικαιώματα το Discovery, Eurosport India, μια συμφωνία που είχε κάνει ο πρόεδρος του AEW Tony Khan με την ανερχόμενη συγχώνευση του WarnerMedia/Discovery.

Ο Singh είναι ο μόνος Ινδός που έχει γίνει ποτέ draft στο ΝΒΑ, έτσι ο Khan υπολογίζει ότι το Dynamite θα έχει παραπάνω απήχηση στην Ινδία.

Όπως είδαμε χθες το βράδυ, ο Singh θα μανατζάρετε από τον Sonjay Dutt, ο οποίος είναι ήδη γνωστό όνομα στην Ινδία. Και οι δύο τους θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά με την προώθηση του AEW στην Ινδική αγορά.

Άμα θυμάστε κάτι παρόμοιο είχε κάνει και το WWE πριν κάτι χρόνια όταν ξαφνικά από το πουθενά ο Jinder Mahal έγινε WWE Champion.

Previous
Previous

Ο Cesaro αποκαλύπτει καινούργιο όνομα μετά το WWE

Next
Next

Ένας αγώνας ‘όνειρο’ προστέθηκε στο AEW Dynamite