O CM Punk σε συζητήσεις με το WWE

Source Credit: All Elite Wrestling

Μία νέα αναφορά κάνει λόγο πως ο CM Punk είναι σε συζητήσεις με το WWE για την επιστροφή του μετά την απόλυσή του από το AEW.

Το συμβόλαιο του CM Punk τερματίστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου μετά από μία έρευνα στον καυγά που συμμετείχε στα παρασκήνια του AEW All In στις 27 Αυγούστου στο Λονδίνο.

Στο πρόσφατο τεύχος του Wrestling Observer Newsletter, o Dave Meltzer σχολίασε τις συζητήσεις μεταξύ CM Punk και WWE γράφοντας:

“Όσο αναφορά τον CM Punk, υπάρχουν άπειρες συζητήσεις για την επιστροφή του.

“Υπάρχουν φήμες για ότι θα συμβεί, αλλά αυτοί στο WWE λένε ότι δεν υπάρχει συμφωνία ενώ άτομα κοντά στον Punk λένε ότι έχει πρόθεση να γυρίσει και οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις.

“Κάποιος θα περίμενε μία τέτοια συμφωνία να κλείσει κοντά στο Σαββατοκύριακο του Survivor Series στο Σικάγο και θα ήταν η ιδανική έκπληξη για επιστροφή.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Survivor Series παίρνει μέρος το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου στο Allstate Arena στo Σικάγο, την γενέτειρα του Punk.

Προσωπικά έχω αρκετά μεικτά συναισθήματα με την γενική επιστροφή του Punk στο wrestling και πόσο μάλλον στο WWE. O Punk ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να παρακολουθώ εντατικά wrestling το 2011 αλλά οι τελευταίες αναφορές για την κακή του συμπεριφορά στα παρασκήνια με κάνει να αρχίζω να αντιπαθώ τον Phil Brooks σαν άνθρωπο. Μία επιστροφή του στο WWE θα ήταν αρκετά ειρωνική καθώς από το 2014 και την μέρα του γάμου του, όπου και τον απέλυσαν, μιλάει άσχημα για την εταιρεία ενώ τόνιζε ότι δεν θα ήθελε να επιστρέψει εκεί μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα.

Previous
Previous

Το WWE 'απέρριψε' τον CM Punk

Next
Next

O Johnny Gargano κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά από 6 μήνες