Πρώην AEW πρωταθλητής έλαβε καινούργιο όνομα

Source Credit: All Elite Wrestling

Στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite, o Christian Cage έδωσε στον Luchasaurus ένα καινούργιο όνομα και στον Nick Wayne ένα παρατσούκλι.

Ο Christian Cage είχε ένα in-ring segment με τους ακολούθους του, την Patriarchy.

Είπε πως χρειαζόταν να σβήσει τις αποτυχίες τους στο Full Gear αναγεννιόντας τους στην εικόνα που έχει για αυτούς.

Ο Cage απαίτησε από τον Luchasaurus να γονατίσει, κάτι που έκανε μετά από λίγο δισταγμό.

Ο Cage του είπε πως από εδώ και στο εμπρός όλοι θα ξεχάσουν το όνομα Luchasaurus και θα του αναφέρονται ως το όνομα του Finisher του Cage, ‘Killswitch’.

O Nick Wayne αμέσως γονάτισε για τον Cage ωστόσο αυτός τον σήκωσε. Του είπε πως ποτέ δεν θα πρέπει να βρίσκεται στα γόνατα για άλλον άνθρωπο ενώ του επισήμανε πως είναι το χρυσό του αγόρι και θα είναι γνωστός σας ο ‘The Prodigy’ Nick Wayne.

H μητέρα του Nick Wayne κατέβηκε στο ρινγκ με τον Christian Cage να ξεπερνάει τα όρια και να την ταπεινώνει, με τον ‘Killswitch’ να μπαίνει ανάμεσά τους.

Ο Cage διατάζει τον Killswitch να επιστρέψει στα γόνατά του και τον σφαλιαρίζει, κάτι στο οποίο δεν αντέδρασε ενώ το κοινό άρχισε να φωνάζει ‘Luchasaurus’.

Ο Cage θα σπρώξει τον πρώην Luchasaurus πάνω στην Shayna Wayne, κάτι που θα την στείλει στο έδαφος.

Ο Christian θα διατάξει τον Killswitch να εκτελέσει το Conchairto στην μητέρα του Wayne, όμως αυτός θα κομπιάσει λίγο και η μουσική του Adam Copeland θα αρχίσει να παίζει.

Ο Copeland θα τρέξει στο ρινγκ, ο Killswitch θα φυγαδέψει τον Cage, δηλώνοντας και επίσημα πως θα μείνει πιστός στην Patriatchy.

Μετά από δύο Spears και ένα Impaler στον Nick Wayne, ο Copeland θα τον σετάρει για ένα Conchairto ενώ ο Cage φώναζε πως “Αυτό είναι το παιδί μου”.

Με την Shayna Wayne στην γωνία του ρινγκ, ο Adam Copeland θα χτυπήσει το κεφάλι του Nick Wayne ανάμεσα από τις δύο καρέκλες.

Previous
Previous

Ο αντίπαλος του MJF στο AEW Worlds End

Next
Next

Αποκαλύφτηκε το bracket για το AEW Continental Classic