Η Bang Bang Sciccor Gang διαλύεται

bang bang sciccor gang

Source Credit: AEW

Στο χθεσινό AEW Dynamite ‘Big Business’ ο Jay White θα αντιμετωπίσει τον Dabry Allin ωστόσο μετά τον αγώνα θα θελήσει να τον τραυματίσει σοβαρά.

Μετά από έναν σκληρό αγώνα, ο τραυματισμένος Darby Allin θα προσπαθήσει να σταθεί αντάξιος του Jay White, όμως μετά από ένα αποτυχημένο Coffin Drop στο apron του ρινγκ, ο White θα πάρει την νίκη με το Blade Runner.

Ο White θα αποφασίσει ότι θέλει να γιορτάσει την νίκη προκαλώντας μεγαλύτερη ζημιά στον Allin, μαζί με την βοήθεια των Gunns.

Οι Acclaimed με τον Billy Gunn θα τρέξουν για να σώσουν τον Allin, με τον Gunn να θέλει να λογικεύσει τον partener του στην Bang Bang Sciccor Gang, Jay White.

H συμμαχία των Bullet Club Gold και Acclaimed θα φτάσει στο τέλος της μιας και ο White δεν θα δεχτεί το ‘δασκάλεμα’ του Gunn και θα τον χτυπήσει στο κεφάλι με μία μεταλλική καρέκλα.

Οι Acclaimde θα προσπαθήσουν να ανταποδώσουν όμως η αριθμητική υπεροχή θα κυριαρχήσει, με τους Gunns να τους αφήνουν αβοήθητους χτυπώντας τους με τους ROH Trios τίτλους.

Οι Bullet Club Gold θα στρέψουν την προσοχή τους και πάλι στον Allin περνώντας του μία καρέκλα στον αστράγαλο, με τον White να την χτυπάει με ένα μπαστούνι του baseball.

Previous
Previous

Ο Cody Rhodes απαντάει στον The Rock

Next
Next

Η Mercedes Mone κάνει το ντεμπούτο της στο AEW