Ο Adam Copeland αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον TNT τίτλο

Source Credit: All Elite Wrestling

Μετά την νίκη του στο AEW Double or Nothing 2024 εναντίον του Malakai Black μέσα σε ένα barbed wire steel cage match, o Αdam Copeland θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον ΤΝΤ τίτλο καθώς υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σε ένα από τα μεγάλα spot της αναμέτρησης, ο Copeland τύλιξε τον Malakai Black πάνω σε ένα τραπέζι με barbed wire και σκαρφάλωσε το κλουβί όπου από την κορυφή του προσγειώθηκε πάνω στον Black με ένα Elbow Drop.

Το bumb αυτό δεν πήγε όπως υπολόγιζαν καθώς ο Copeland προσγειώθηκε άτσαλα με τα πόδια του να δέχονται όλη την πτώση.

Ο ίδιος ο Copeland ανακοίνωσε ότι έσπασε το καλάμι του και πως θα χρειαστεί επέμβαση όμως κανένας δεν γνωρίζει ακόμα το χρονικό διάστημα της ανάρρωσής του.

Στο χθεσινό επεισόδιο του AEW Dynamite (29/5) οι Elite βρέθηκαν στο ρινγκ με σκοπό να ανακοινώσουν το μέλλον του TNT τίτλου.

Θα πουν πως ο Copeland θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον τίτλο του και θα προσπαθήσουν να τον απονέμουν στον Jack Perry ωστόσο ο Christopher Daniels θα είναι αυτός που θα τους σταματήσει.

Ο Daniels θα ανακοινώσει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε μερικούς προκριματικούς αγώνες όπου οι νικητές θα αναμετρηθούν σε ένα ladder match με σκοπό να στεφθούν TNT πρωταθλητές στο Forbidden Door.

Previous
Previous

Η πρώτη κόντρα του MJF αποκαλύφθηκε

Next
Next

Ο Swerve Strickland προδίδεται από τους Embassy