Πιθανά μελλοντικά πλάνα του Will Ospreay

Source Credit: New Japan Pro Wrestling

Ο τωρινός IWGP United Kingdom Champion Will Ospreay είναι στο επίκεντρο διάφορων συζητήσεων μιας και το συμβόλαιό του λήγει με το NJPW τον Φεβρουάριο του 2024.

Ο Ospreay αναμένεται να λάβει μεγάλες προσφορές από τα κορυφαία promotions όπως NJPW, WWE, AEW και TNA.

Στο παρελθόν ο Ospreay είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να μετακομίσει στην Αμερική, κάτι που έκανε δύσκολη την συνεργασία του με το WWE, όμως από τότε έχει αλλάξει μυαλό.

Μιλώντας στο Wrestling Observer Radio, o Dave Meltzer σχολίασε την ιδέα του Ospreay στο WWE δεδομένου του πιθανού NXT Europe να στηθεί γύρω του και να μην χρειαστεί να μετακομίσει στην Αμερική.

Συγκεκριμένα είπε:

Μία ιδέα που άκουσα ήταν το NXT Europe να χτιστεί γύρω από τον Will Ospreay. Πόσα λεφτά είναι διατεθειμένοι να σπαταλήσουν για αυτό δεδομένου της αποτυχίας του NXT UK δεν το ξέρουμε μιας και είδαμε τι αποτελέσματα είχε αυτό το project στην ανεξάρτητη σκηνή της Αγγλίας, την πλήγωσε αρκετά. Από την άλλη ξέρουν ότι δεν είχαν τακτικά shows και απλά έγραφαν TV tapings με λίγο ή καθόλου κόσμο. Έχουν το πράσινο φως από το Endeavor για να ξεκινήσουν αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί αυτό να σημαίνει.

Previous
Previous

Καιρικές ανησυχίες για το WWE Crown Jewel 2023

Next
Next

Ο καινούργιος τραυματισμός του Bryan Danielson