Τα πλάνα του Roman Reigns μετά το Crown Jewel

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Ο Roman Reigns υπερασπίζεται τον Undisputed WWE Universal τίτλο εναντίον του LA Knight στο Crown Jewel στις 4 Νοεμβρίου 2023.

Με το WWE Survivor Series να παίρνει μέρος λίγες εβδομάδες μετά, 25 Νοεμβρίου, έχουμε μία καινούργια ενημέρωση για τα πλάνα του Tribal Chief.

To Survivor Series θεωρείται ένα από τα ‘Μεγάλα Τέσσερα’ Premium Live Events της εταιρείας αλλά σύμφωνα με τον Dave Meltzer, στο Wrestling Observer Newsletter, ο Roman Reigns θα απουσιάζει:

Ο Reigns δεν είναι σχεδιασμένο να βρίσκεται στο Survivor Series. Υπερασπίζεται τον τίτλο του στο Crown Jewel και η επόμενη του εμφάνιση σε PPV θα είναι στο Royal Rumble.

Αναφορές έκαναν λόγο για έναν αγώνα ανάμεσα στον Seth Rollins και τον Roman Reigns στο Survivor Series καθώς έδειξαν ότι ο Rollins έχει το μυαλό του στον Reigns έστω και λίγο.

Δυστυχώς, αυτό φαίνεται να είναι και το ‘τέλος’ του μεγάλου push του LA Knight καθώς άμα χάσει από τον Reigns δεν ξέρω που μπορεί να σταθεί στο SmackDown σαν top babyface.

Από την άλλη, ο Reigns θα κρατήσει τον τίτλο του, χωρίς να τον υπερασπιστεί, ακόμα 2 μήνες φτάνοντας έτσι κοντά στην WrestleMania και την φημολογούμενη ρεβάνς του με Cody Rhodes.

Previous
Previous

Ο καινούργιος τραυματισμός του Bryan Danielson

Next
Next

Το πιθανό Main Event του WWE Crown Jewel