Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του Randy Orton

Source Credit: World Wrestling Entertainment

O Randy Orton θα δώσει το παρών στο WWE Survivor Series 2023 και θα είναι το πέμπτο μέλος της ομάδας των babyfaces εναντίον της Judgment Day.

Στο χθεσινό επεισόδιο του RAW, o Drew McIntyre αποκάλυψε πως θα είναι το τελευταίο μέλος της ομάδας της Judgment Day για το War Games, με τον Adam Pearce να ενημερώνει την ομάδα των babyfaces να βρουν ένα πέμπτο άτομο πριν το τέλος της ημέρας.

Το show θα κλείσει με τον Cody Rhodes να αποκαλύπτει πως ο παρτενέρ τους θα είναι ο Randy Orton όμως ο Viper δεν εμφανίστηκε στο show.

Η απόφαση να μην σώσουν την έκπληξη για την επιστροφή του Orton για τον War Games αγώνα μπέρδεψε αρκετό κόσμο ωστόσο έγινε για έναν απλούστατο λόγο.

Σύμφωνα με το Fightful Select, η ανακοίνωση του Orton έγινε επίτηδες καθώς δεν ήθελαν να αφήσουν σαν μυστήριο τον τελευταίο διαγωνιζόμενο ειδικά μιας και μία μεγάλη μερίδα του κοινού πίστευε πως ο CM Punk θα επιστρέψει στο WWE.

O Orton αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Μάιο του 2022, όπου οι Usos κέρδισαν τους RK-Bro για να ενώσουν τους RAW και SmackDown Tag Team τίτλους.

Previous
Previous

Αποκαλύφτηκε το bracket για το AEW Continental Classic

Next
Next

Η αρχή του επιλόγου της καριέρας του Adam Copeland