Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Jon Moxley

Source Credit: All Elite Wrestling

Έχουμε μία πρόσφατη ενημέρωση για την κατάσταση του Jon Moxley μετά το AEW Dynamite Grand Slam 2023.

Ο Moxley έχασε τον AEW International τίτλο του από τον Rey Fenix όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν σχεδιασμένο.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Moxley φάνηκε να τραυματίζεται πραγματικά, κάτι το οποίο αργότερα επιβεβαιώθηκε.

Το PWTorch αναφέρει πως ο Moxley διαγνώστηκε με διάσειση που συνέβη κατά την διάρκεια ενός Dive του Rey Fenix στην εξωτερική πλευρά και όχι στο Fireman’s Piledriver που όλοι πίστεψαν.

Ο Moxley ήταν σχεδιασμένο να διατηρήσει τον τίτλο του αλλά τα πλάνα άλλαξαν την τελευταία στιγμή εξαιτίας της κατάστασης του Moxley.

O ίδιος ο Moxley φαίνεται να είναι αυτός που έδωσε την εντολή να χάσει τον τίτλο όμως ο διαιτητής δεν φαίνεται να ενημερώθηκε σωστά γιατί αρχικά δεν μέτρησε τους ώμους του Moxley στο έδαφος και δημιούργησε μία πολύ άβολη στιγμή.

Το χειρότερο είναι πως ο Fenix εκτέλεσε ακόμα ένα Piledriver στον ήδη τραυματισμένο Moxley για να διορθώσει το λάθος του διαιτητή και έτσι έγινε ο νέος International Champion.

Η αναφορά κάνει λόγο πως ο Moxley δεν αναμένεται να περάσει καιρό εκτός ρινγκ καθώς ήταν μία “μικρή” διάσειση.

Με τον Fenix να μην περίμενε να είναι ο International Champion, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα κάνει κάτι χρήσιμο με τον τίτλο ή απλά θα τον κρατήσει για όσο χρονικό διάστημα ο Mox αναρρώνει.

Το κακό είναι πως ο Orange Cassidy έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά με αυτόν τον τίτλο και μόλις τον κέρδισε ο Moxley ανέβηκε σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο όμως φοβάμαι πως το AEW δεν θα χειριστεί σωστά την κατάσταση και θα τον υποβαθμίσει και πάλι.

Previous
Previous

Το WWE απέλυσε τον Matt Riddle

Next
Next

Η λίστα με τους αστέρες που το WWE απέλυσε