Η αλλαγή της φυσικής κατάστασης του GUNTHER

GUNTHER

Source Credit:Wrestling News

O WWE Intercontinental Champion GUNTHER εξήγησε την δραστική αλλαγή της φυσικής του κατάστασης και ποιος ήταν ο παράγοντας που τον ενέπνευσε να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι.

Πριν γίνει μέλος του WWE, o GUNTHER έγινε γνωστός με το όνομα WALTER, έναν μεγαλόσωμο hard-hitting heavyweight.

O GUNTHER κατάφερε να αποκτήσει μία πιο αθλητική σιλουέτα στα πρώτα του χρόνια στο WWE χάνοντας πάνω από 30 κιλά.

Μιλώντας με τον Chris Van Vliet , o GUNTHER είπε πως πήρε την απόφαση να χάσει τα περιττά του κιλά ώστε να μπορεί να εμφανιστεί στην τηλεόραση για το WWE.

Συγκεκριμένα είπε:

“Το πρώτο βήμα ήταν κατά την διάρκεια του Covid όπου είχα έναν φίλο που είναι bodybuilder και δίδασκε κόσμο.

“Άρχισε να βοηθάει τον Kaiser και τον Vinci με την δίαιτά τους λίγο και επειδή ακολούθησαν τις οδηγίες του απέκτησαν καταπληκτική φόρμα. Οπότε είχαμε αυτόν τον άνθρωπο γύρω μας αλλά δεν ήμουν ποτέ έτοιμος να ζητήσω βοήθεια.

“Συνήθως, ήμουν πάντα υπεύθυνος με τα πράγματα της ενήλικης ζωής μου, αλλά η δίαιτα ήταν πάντα ένα κομμάτι που αμελούσα επειδή ήμουν καλός έτσι όπως ήμουν. Όταν υπέγραψα στο Main Roster ήξερα πως θα μεταφερθώ μόνιμα εκεί και θα είμαι στην εθνική τηλεόραση οπότε σκέφτηκα ότι πρέπει να φέρω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου μαζί.

“Θα ήμουν μπροστά σε εκατομμύρια άτομα κάθε εβδομάδα οπότε αυτό το βήμα ήταν αναγκαίο. Είμαι ευγνώμων που το έκανα. Νιώθω ότι ο ανεξάρτητος wrestler Walter ήταν λίγο μεγαλύτερος και μοιάζει με τον χασάπη της δίπλα πόρτας, κάτι που είναι cool.

“Πιστεύω πως ήταν μια χαρά για τον καιρό που ήταν μιας και κατάφερα να μπλέξω το όνομά μου με παλιούς μεγαλόσωμους όπως ο Stan Hansen ή ο Terry Gordy.

O GUNTHER θα υπερασπιστεί τον Intercontinental τίτλο του εναντίον του Miz στο Survivor Series αυτό το Σάββατο.

Previous
Previous

Σημαντική αλλαγή σε αγώνα του WWE Survivor Series

Next
Next

Ο αντίπαλος του MJF στο AEW Worlds End