Η Dakota Kai αποφασίζει ανάμεσα από την SKY και την Bayley

Kai - Bayley

Source Credit: WWE

Η Dakota Kai επέστρεψε στο SmackDown μετά την απόφαση της Bayley να αντιμετωπίσει την IYO SKY και την επίθεση των μελών της Damage Ctrl σε αυτήν την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Bayley θα κατέβει στο ρινγκ λέγοντας ότι λυπάται που πρέπει να διαλύσει την Damage CTRL αλλά έπρεπε να το κάνει καθώς την είδε να σαπίζει από μέσα από όταν μπήκαν μέσα οι Kabuki Warriors.

H Dakota Kai θα την διακόψει ρωτώντας την γιατί δεν της απαντάει στα τηλεφωνήματά της καθώς έλειψε μία εβδομάδα και όλα πήγαν στραβά.

Η Bayley δεν ξέρει άμα μπορεί να εμπιστευτεί την Kai ωστόσο αυτή θα την διαβεβαιώσει πως έχασε την προηγούμενη εβδομάδα για να δει τους γιατρούς της για το τραυματισμένο της γόνατο ενώ λυπάται για τα όσα πήραν μέρος.

Τα υπόλοιπα μέλη της Damage CTRL θα τις περικυκλώσουν και θα είναι έτοιμα να επιτεθούν ξανά στην Bayley ενώ η Kai θα βρεθεί πίσω από την πλάτη της κρατώντας μία μεταλλική καρέκλα.

Η Kai θα χρησιμοποιήσει την καρέκλα για να απωθήσει τα μέλη της Damage Ctrl ενώ θα συγκρατήσει τον εαυτό της από το να επιτεθεί στην Bayley.

H SKY θα είναι συντετριμμένη καθώς θα δει ακόμα μία φίλη της να φεύγει από το πλευρό της όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να δούμε πως θα καταλήξει αυτή η ιστορία και άμα θα έχουμε ακόμα περισσότερα plot twists.

Previous
Previous

Τα πλάνα των Cody Rhodes και Seth Rollins για το WWE Elimination Chamber

Next
Next

Η επόμενη εμφάνιση του The Rock επιβεβαιώθηκε