Οι φόβοι του Cody Rhodes για το μέλλον του

Source Credit: World Wrestling Entertainment

Παρόλο που αυτήν την στιγμή θεωρείται από του μεγαλύτερους αστέρες, ο Cody Rhodes ανοίχτηκε για τους φόβους που μπορεί να έχει για το μέλλον του μέσα στο ρινγκ.

Ο Rhodes μέσα σε έναν χρόνο έχει κερδίσει το Royal Rumble, αγωνίστηκε στο Main Event της WrestleMania 39 και κάλυψε επιτυχώς τον Brock Lesnar εις διπλούν, ο Cody είναι υπερβολικά χαρούμενος στο WWE.

Σε μία του πρόσφατη συνέντευξη στο The Pules, ερωτήθηκε για την σωματική του κατάσταση και άμα σταμάτησε να ενδιαφέρεται για τα προσωπικά επιτεύγματα του.

Ο Cody απάντησε:

“Είχα τις στιγμές μου. Προσπαθώ να είμαι παρών. Πρέπει να δώσω εύσημα για αυτό στην γυναίκα μου.

“Είχαμε τις στιγμές που με χτυπούσε πως, για παράδειγμα, είμαι στο Main Event της WrestleMania. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγματα σε όλον τον κόσμο του pro wrestling-sports entertainment, αυτό το ματς. Εννοώ είναι Ο αγώνας.”

Εξήγησε πως φοβάται την ιδέα του “party” να τελειώνει στο μέλλον.

“Προσπαθώ να είμαι παρών αλλά φοβάμαι. Είναι αυτή η αδρεναλίνη που παίρνεις ενώ στέκεσαι μπροστά στους οπαδούς και τον ενθουσιασμό τους.

“Όπως είπες να πουλιούνται τόσα προϊόντα μου. Ο φόβος είναι πως δεν θέλω να τελειώσει. Ποτέ δεν θέλεις το party να τελειώσει.”

Αυτός ο φόβος έχει κάνει τον Cody να απολαμβάνει περισσότερο τις στιγμές του μπροστά στο κοινό και να μένει πολύ περισσότερη ώρα στα παρασκήνια για να βλέπει τις αντιδράσεις τους.

Previous
Previous

Έφυγε από την ζωή ο Terry Funk

Next
Next

Παλαιστής ανακοινώσει την επιστροφή του μετά από σοβαρό τραυματισμό