Προβλέψεις για το AEWxNJPW Forbidden Door 2023

Source Credit: All Elite Wrestling

Με το Forbidden Door να παίρνει μέρος αυτήν την Κυριακή, ακόμα περιμένουμε να δούμε εάν θα προστεθούν και άλλοι αγώνες αλλά, θα κάνουμε μία απόπειρα να προβλέψουμε την φετινή κάρτα. Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις δικιές σας απόψεις και προβλέψεις και για ποιον αγώνα ανυπομονείτε περισσότερο.

CM Punk vs Satoshi Kojima - Owen Hart Cup First Round Match

Source Credit: All Elite Wrestling

Η φετινή έκδοση του Owen Hart Cup στην ανδρική κατηγορία θα ξεκινήσει στο Forbidden Door με αυτήν την αναμέτρηση. Δεδομένου του ταμπλό και τον συμμετεχόντων, δεν βλέπουμε πως ο CM Punk μπορεί να χάσει αυτόν τον αγώνα. Υπήρχαν φήμες για μία αναμέτρησή του με τον KENTA αλλά οι κακές σχέσεις μεταξύ των δύο τους δεν μας έδωσαν αυτήν την αναμέτρηση.
Πρόβλεψη: CM Punk

Toni Storm vs Willow Nightingale - AEW Women’s World Championship

Source Credit: All Elite Wrestling

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ο AEW Women’s World τίτλος θα είναι ο μοναδικός αγώνας που δεν θα υπάρχει άτομο από το ρόστερ του NJPW. Η Nightingale έρχεται καυτή από μία νίκη της στην Ιαπωνία επί της Mercedes Mone (Sasha Banks στo WWE) ωστόσο είναι σύντομα για να χάσει η Storm. Πιστεύουμε πως η ιστορία ανάμεσα στις Outcasts και τις Baker και Hayter δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως η Nightingale είναι ένα εμπόδιο για να προσπεράσει η Storm μέχρι να επιστρέψει η Hayter, λογικά κοντά στο ALL-IN.
Πρόβλεψη: Toni Storm

Chris Jericho, Minoru Suzuki & Sammy Guevara vs Sting, Darby Allin & Mystery Partner

Η ομάδα των Allin και Sting είναι ελλιπής αυτήν την στιγμή αλλά το Σάββατο βράδυ στο Collision θα μάθουμε ποιος θα είναι ο παρτενέρ τους. Πολλά ακούγονται αυτήν την στιγμή για τον Goldberg να είναι ο μυστικός παρτενέρ όμως ο πρόεδρος του AEW, Tony Khan, δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος ότι η δυναμική τους θα ταίριαζε. Όσο αναφορά το αποτέλεσμα, βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο για τον Sammy Guevara και φαίνεται πως αυτός θα είναι που θα κοστίσει στην ομάδα του. Ο Guevara, άμα γίνει και πάλι face, θα βοηθηθεί αρκετά από μία κόντρα με τον Chris Jericho καθώς ο Ocho θα μπορέσει να τον αναδείξει.
Πρόβλεψη: Sting, Darby Allin & Mystery Partner

SANADA vs “Jungle Boy” Jack Perry - IWGP World Heavyweight Championship

Source Credit: All Elite Wrestling

Παρόλο που αυτός θα είναι ένας από τους αγώνες με υψηλό κύρος, δεν βλέπουμε τον Jungle Boy να κερδίζει. Το κακό με αυτόν τον αγώνα, όπως και με τον AEW World τίτλο που θα μιλήσουμε αργότερα, είναι πως είναι απόλυτα προβλέψιμος. Είμαστε σίγουροι πως οι δύο τους θα προσπαθήσουν να μας δώσουν έναν καταπληκτικό αγώνα όμως ο SANADA θα παραμείνει IWGP πρωταθλητής.
Πρόβλεψη: SANADA

MJF vs Hiroshi Tanahashi - AEW World Championship

Source Credit: All Elite Wrestling

Ο Ace του NJPW θα προσπαθήσει να πετύχει ότι απέτυχε πέρσι και να κερδίσει τον AEW World τίτλο. Από άποψη Dream Match σίγουρα είναι ένα από τα οποία δεν ζητήσαμε ποτέ αλλά χαιρόμαστε απόλυτα που το έχουμε. Δυστυχώς όμως αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι πως θα διατηρήσει τον τίτλο του ο MJF και όχι άμα θα τα καταφέρει. Προφανώς σε ένα τέτοιο σόου ο μεγαλύτερος τίτλος της κάθε εταιρείας πρέπει να υπερασπιστεί απλά με τον τρόπο που γίνεται είναι απίστευτα δύσκολο να αλλάξει χέρια. Εκτός αυτού, ο MJF βρίσκεται σε μία τροχιά που δεν πρέπει να κοπεί ακόμα καθώς θα χάσει όλο του το momentum και την μαγεία το γεγονός πως του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του και είναι ελεύθερος να διαλέξει που θέλει να πάει.
Πρόβλεψη: MJF

Orange Cassidy vs Daniel Garcia vs Zack Sabre Jr. vs Katsuyori Shibata - AEW International Championship

Source Credit: All Elite Wrestling

Ο Orange Cassidy θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του σε όλα τα πιθανά σενάρια και είδους αγώνα οπότε θα τον δούμε και σε ένα Fatal 4-way Match. Ο Cassidy είναι ένας φοβερός και μοναδικός χαρακτήρας και το AEW έχει κάνει τα πάντα για να τον προστατεύσει όμως μήπως ήρθε η ώρα του να χάσει τον τίτλο και να προχωρήσει σε σημαντικότερα πράγματα; Η απάντηση είναι όχι. Ο Cassidy έχει δώσει ζωή σε αυτόν τον τίτλο και πάρα πολύ δύσκολα κάποιος άλλος θα μπορέσει να του δώσει μία ουσία.
Πρόβλεψη: Orange Cassidy

Blackpool Combat Club, Konoshuke Takeshita & Shota Umino vs The Elite, Eddie Kingston & Tomohiro Ishii

Source Credit: All Elite Wrestling

Αυτό είναι το σημείο το οποίο οι προβλέψεις γίνονται αρκετά πιο δύσκολες. Ακούστηκαν πολλά για την πιθανή συμμετοχή του Kota Ibushi σε αυτόν τον αγώνα αλλά η απουσία του Kenny Omega κάνει την εμφάνισή του πιο ανούσια. Ωστόσο, όλη η ιστορία θα είναι ανάμεσα στους Eddie Kingston, Jon Moxley και Claudio Castagnoli. Οι Kingston και Moxley είναι, και στην πραγματικότητα, πολύ καλοί σφίλοι ενώ ο Kingston απεχθάνεται τον Castagnoli. Είδαμε τον Moxley να διστάζει να χτυπήσει κάποιον για πρώτη φορά και σίγουρα αυτό θα τον επηρεάσει σε αυτόν τον αγώνα. Από την άλλη, ο Kingston βρίσκεται στο πλευρό των Elite μόνο και μόνο επειδή δεν χωνεύει τους αντιπάλους τους. Οι Moxley και Kingston θα μπορούσαν να συμμαχήσουν, με τον Kingston να αφήνει στην άκρη τις διαφορές του με τον Castagnoli και να εστιάσουν στο να καταστρέψουν τους Elite. Σε έναν δικό μας κόσμο, το ιδανικό σενάριο θα ήταν ο Kingston να ενταχθεί στην BCC αλλά να αγωνιστεί εναντίον του Castagnoli ώστε να λύσουν τα ζητήματά τους στο ρινγκ. Η πρόβλεψή μας είναι πως η ομάδα των BCC θα χάσει με τους Elite να καλύπτουν τον Shota Umino για την νίκη.
Πρόβλεψη: The Elite, Eddie Kingston & Tomohiro Ishii

Kazuchika Okada vs Bryan Danielson

Source Credit: All Elite Wrestling

Αυτός ο αγώνας, όπως και ο επόμενος που θα αναφέρουμε, θα πρέπει να είναι είτε ο πρώτος είτε ο τελευταίος της βραδιάς. Αυτήν την αναμέτρηση της περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια και επιτέλους θα έχουμε την τιμή να την απολαύσουμε. Πραγματικά ο νικητής δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία καθώς και οι δύο έχουν την φήμη του καλύτερου παλαιστή στην εταιρεία τους και θέλουμε απεγνωσμένα να δούμε την χημεία τους στο ρινγκ. Αυτές είναι οι στιγμές που περιμένεις σαν οπαδός του pro-wrestling να δεις καθώς δεν γίνεται να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα ενώ είσαι σίγουρος πως θα είναι τέλειο. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα έλεγε όχι σε μία σειρά αγώνων ανάμεσα στους δύο τους και στην περίπτωση που αυτός δεν θα είναι ο μοναδικός τότε ο αγώνας θα πρέπει να τελειώσει με 30λεπτή ισοπαλία. Από την άλλη όμως που αυτή είναι η μοναδική φορά που θα βρεθούν αντίπαλοι θα θέλαμε τον Danielson να κερδίσει. Αυτό θα μπορέσει να είναι η αρχή μίας ατομικής κόντρας του Danielson με τον Omega και να έχει σαν επιχείρημα πως είναι καλύτερός του καθώς κέρδισε τον μεγαλύτερο αντίπαλό του στην πρώτη τους αναμέτρηση ενώ ο Omega χρειάστηκε 3.
Πρόβλεψη: Bryan Danielson

Kenny Omega vs Will Ospreay - IWGP United States Championship

Omega vs Ospreay

Source Credit: All Elite Wrestling

Άφησα αυτόν τον αγώνα τελευταίο για έναν απλό λόγο, πιστεύω πως θα είναι ο αγώνας της βραδιάς. Η ιστορία, η χημεία και το πραγματικό μίσος που έχουν αυτοί οι δύο μεταξύ τους θα μας δώσει έναν καταπληκτικό αγώνα. Μεγάλο ρόλο βέβαια για έμενα προσωπικά παίζει πως οι δύο τους είναι από τους αγαπημένους μου παλαιστές και είναι ακόμα πιο δύσκολο να διαλέξω τον νικητή. Πέρα από αυτά, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, ο Will Ospreay θα καταφέρει επιτέλους να κερδίσει τον Omega και να γίνει και πάλι IWGP United States πρωταθλητής. Ο λόγος που βάζω τον Ospreay σαν νικητή είναι πως κανένας δεν περίμενε τον Omega να είναι αυτός που θα δεχτεί το pin για να χάσουν οι Elite από τους BCC στο Double or Nothing και αυτό μου δείχνει πως μετά την επιστροφή από τους τραυματισμούς του, ο Omega έχει αλλάξει την φιλοσοφία του και το πόσο προστατευμένος θέλει να είναι. Αναφέραμε και νωρίτερα την πιθανή ανάμειξη του Kota Ibushi με τους BCC και εδώ είναι που θα δέσουν όλα ιδανικά. Για εμάς, άμα ο Omega χάσει θα πρέπει να ψάξει εσωτερικά για να βρει τον πραγματικό του εαυτό και ποιος καλύτερος στο να τον βοηθήσει από τον Ibushi. Έτσι, οι δύο τους θα ενωθούν και πάλι και θα μπορέσουν να συνεργαστούν, επιτέλους, με τους Elite για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των BCC στο ALL-IN. Από την άλλη, θα θέλαμε τον Ospreay να μείνει περισσότερο στο AEW αλλά το συμβόλαιό του με το NJPW σίγουρα δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο να γίνει.
Πρόβλεψη: Will Ospreay

Previous
Previous

Οι Young Bucks συζητάνε πλάνα μετά την απόσυρσή τους

Next
Next

Τα ολοκληρωμένα ρόστερ του RAW και SmackDown