Ταλέντο του AEW θέλει να γυρίσει στο WWE

Source Credit: All Elite Wrestling

Ο Buddy Matthews φαίνεται να είχε τον τελευταίο του αγώνα για το AEW, στο AEW Rampage Grand Slam, μιας και φημολογείται πως έχει τελειώσει από την εταιρεία.

Ένα βίντεο έκανε τον γύρο του ίντερνετ όπου ο Matthews απευθύνθηκε στο κοινό σε ένα Fight Life Pro Wrestling σόου, λέγοντας:

“Δυστυχώς, απόψε, θα σας μεταφέρω μερικές δυσάρεστες ειδήσεις. Όπως όλοι ξέρετε, το House of Black έχει μερικά θέματα τελευταία. Όλα τα μέλη του House, μιλάω εκ μέρους τους, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που έχετε γίνει και εσείς μέλη.

“Δυστυχώς εγώ, όπως και μερικά άλλα μέλη, θα πρέπει να λείψουμε για λίγο. Πρέπει να βάλω μερικά πράγματα στην θέση τους. Όπως είπε και ο αδερφός μου Malakai, δεν είναι το αντίο αλλά το τα λέμε αργότερα.”

Το Wrestling Observer Radio αναφέρει πως ο Buddy Matthews δεν θα βρεθεί, στα κοντά, σε ρινγκ του AEW και πως αυτός και ο Malakai Black θέλουν να γυρίσουν στο WWE.

Ο Dave Meltzer είπε:

“Ήταν σε ένα σόου στο Rhode Island χθες και είπε ότι χρειάζεται χρόνο εκτός για να ανασυγκροτηθεί ενώ ανέφερε και τον Malakai Black - χρησιμοποιείσαι παρόμοια λόγια με αυτά του Black που είπε σε ένα σόου πριν μία, δύο εβδομάδες.

“Είναι πολύ παρόμοια η κατάστασή τους. Πως θα χειριστεί η κατάσταση, τι θα γίνει, είναι όλα στον αέρα. Έφυγε προς το παρόν. Το έκανε κιόλας με έναν τρόπο ‘Είναι για τώρα και τα λέμε σύντομα’

“Όπως και ο Malakai Black, και οι δύο θέλουν να φύγουν και να πάνε στο WWE. Είναι και οι δύο με μακροπρόθεσμα συμβόλαια και πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα.

“Ξέρω ότι αρκετά ταλέντα δεν ήξεραν τίποτα μέχρι και σήμερα. Δεν ήταν πως την Τετάρτη που έγραψαν το επεισόδιο να πουν ότι ήταν ο τελευταίος αγώνας του Buddy. Το έμαθαν όλοι τώρα.”

Ο Buddy Matthews είναι σε σχέση με την WWE σταρ Rhea Ripley και φημολογείται πως ο λόγος που ο Black θέλει να γυρίσει στο WWE είναι για να βρίσκεται κοντά στην σύζυγό του, Zelina Vega.

Με όλη την αρνητική ενέργεια στα αποδυτήρια του AEW και με άτομα να ζητούν να αποδεσμευτούν, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε πως θα χειριστούν την κατάσταση ο πρόεδρος της εταιρείας, Tony Khan, και η ομάδα του.

Previous
Previous

Ο Ace Steel απολύθηκε από το AEW

Next
Next

Το WWE απαγορεύει διάσημη κίνηση λόγω επικινδυνότητας