Πλήθος παλαιστών του AEW εξέφρασε δυσαρέσκεια με σχόλια του Kenny Omega

Source Credit: All Elite Wrestling

Ο Kenny Omega σύμφωνα με καινούργιες αναφορές δυσαρέστησε μερικά ταλέντα του AEW μετά από σχόλια που έκανε στο πιο πρόσφατο meeting ταλέντων.

Σύμφωνα με το πρόσφατο Wrestling Observer Newsletter, μετά από το meeting ταλέντων που πήρε μέρος πριν κάτι εβδομάδες στα αποδυτήρια του AEW, ο Kenny Omega αποφάσισε να πει μερικά λόγια αλλά δεν ευχαρίστησε τους πάντες.

Σύμφωνα με την αναφορά, ο Omega είπε πως δεν θα προσλάμβανε 8 από τους 10 ανθρώπους που ήταν μέσα στο δωμάτιο, κάτι που αρκετοί δεν το πήραν με τον χιουμοριστικό τρόπο που το εννοούσε ο Kenny.

Η αναφορά λέει:

Επίσης βρήκε στην επιφάνεια μία ιστορία από το meeting που κάλεσε η εταιρεία μερικές εβδομάδες πριν και πως η ομιλία του Omega χαρακτηρίστηκε σαν ενθαρρυντική αλλά χρησιμοποίησε σκληρά λόγια. Αρκετοί προσβήθηκαν από την φράση πως 8 στους 10 δεν θα δούλευαν στην εταιρεία άμα ήταν υπεύθυνος.

Σίγουρα χρησιμοποίησε αυτήν την φραση. Αρκετοί αναφέρουν πως την είπε με σοβαρή φάτσα κοιτώντας τον Ospreay ενώ άλλοι είπαν πως την είπε με χιουμοριστικό τρόπο. Αρκετοί γέλασαν. Άλλοι την πήραν στα σοβαρά ενώ άλλοι θίχτηκαν.

Σε μια περίοδο όπου το κλίμα στα παρασκήνια του AEW δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, τέτοιες αναφορές είναι οι τελευταίες που χρειάζεται η εταιρεία.

Previous
Previous

Ο CM Punk ‘δεν αναμένεται’ να επιστρέψει στο AEW

Next
Next

Η χρυσή εποχή του NXT επιστρέφει